Deze website is in onderhoud. De informatie op deze website kunnen verouderd zijn en er kunnen geen reserveringen via deze website gemaakt worden. Neem voor meer informatie en reserveringen contact op met ons via info@welkom2.nl of via telefoon 079-7502222. 

Welkom² is alles wat de professional zoekt in een kantoor- of praktijkruimte.

Welkom² is stijlvol. Welkom² is bereikbaar. Welkom² is flexibel. Welkom² is maatwerk. Welkom² is de werkplek voor de starter, de freelancer en de middelgrote ondernemer maar ook voor de zorgdienstverlener. Welkom² is er voor u en uw klanten of patiënten. Het enige waar u mee bezig hoeft te zijn is uw eigen werk, Welkom² regelt de rest.

Een kantoor is meer dan een ruimte alleen

Een aangename eigen werkplek speelt een belangrijke rol in succesvol ondernemerschap en goede zorg. Een kantoor is meer dan een ruimte met een internetverbinding. Het is ook een goede kop koffie kunnen nemen en een vergaderzaal gebruiken wanneer je hem nodig hebt. Het is je klanten kosteloos laten parkeren. Privacy kunnen garanderen.

Het is niet afgeleid worden door bijzaken en in minder dan een half uur naar Den Haag, Leiden of Rotterdam rijden.……… Het is je thuis voelen! Of het nu om een flexplek voor een paar uur per week gaat, een virtueel kantoor of u wilt een volledig ingerichte etage huren, u krijgt altijd de flexibiliteit van Welkom². 

Voel u welkom en stap bij ons binnen

We bekijken samen uw huisvestingsbehoeften in vierkante meters en diensten. Zo ontwikkelen we de maatwerkoplossing die u vooruit helpt met uw onderneming of zorgorganisatie.